Een zakelijk fietsplan zonder zorgen

Fiets samen de toekomst tegemoet

Fietsen in business class

Fietsleasing voor elke organisatie

Fietsplan op maat

Een persoonlijk fietsplan zonder zorgen; onderhoud, verzekering, pechhulp tot één handig pakket. Wij zorgen voor een knallende lancering van uw fietsplan en enthousiasmeren de werknemers met een kick-off infosessie ter plaatse, waarbij ze meteen een leuke greep uit het aanbod fietsen kunnen testen.

Een eenvoudig proces

Ontdek onze handige tools

Handige tools

Om jou beter te helpen en alles zo eenvoudig mogelijk te maken, zijn we continu bezig met het ontwikkelen van handige tools. Onze dealers kunnen talloze berekeningen maken in onze dealapp, werkgevers kunnen in het werkgeversportaal in slechts één klik een offerte goedkeuren en werknemers kunnen hun dossier opvolgen via het werknemersportaal.

Bikeselection

Wij geven eindeleasefietsen een tweede leven!

https://www.bikeselection.be/
Premium tweedehandsfietsen

Alle fietsen die terugkomen na de huurperiode, bezorgen wij een tweede leven! Wij zorgen ervoor dat deze in een prima staat zijn alvorens we de fiets te koop aanbieden, zo bent u zeker van een kwalitatieve tweedehandsfiets. Benieuwd naar ons aanbod? Bezoek de website van bikeselection om onze collectie pre-loved bikes te zien.

https://www.bikeselection.be/

Husly

Innovatieve fiets-infrastructuur voor elk type fiets

https://www.husly.be/
Stallings-infrastructuur

Bij een fietsvriendelijke cultuur hoort een stalling waarin je de fietsen veilig én comfortabel kan achterlaten. Bij onze exclusieve partner Husly vind je een brede waaier aan oplossingen voor het stallen van fietsen. Husly's gebruiksvriendelijke producten zorgen voor een efficiënter en veiliger fietsgebruik. Dit zullen je fietsende collega’s, alsook klanten en bezoekers zeker op prijs stellen. Benieuwd naar hun aanbod? Klik dan op de onderstaande link om een kijkje te nemen!

https://www.husly.be/

Hoe het werkt

1. Jouw wensen

We bekijken samen met jou hoe jullie huidige mobiliteit ervoor staat, en waar jullie naartoe willen. Wil je het fietsplan kostenneutraal maken via verloning? Wat vinden jullie belangrijk op vlak van veiligheid, comfort, ontzorging en ambities op korte en/of lange termijn?

2. B2Bike gaat aan de slag

B2Bike werkt voor jouw organisatie een fietsplan op maat uit, met een fiets policy volgens jullie voorkeuren, in aankoop of leasing. Daarbij kijken we naar het totaalplaatje en gaan we op jacht naar sterke en zwakke schakels, op zoek naar een zo groot mogelijk positief effect aan een zo laag mogelijke kost.

3. Fietsplan op maat

Jouw organisatie is uniek en daarmee houdt B2Bike rekening. Met jouw wensen en voorkeuren, kunnen we jou een breed scala aan oplossingen voorstellen. Dit geldt zowel voor de fiets policy zelf, als voor de flankerende maatregelen zoals informatiesessies, fietsvriendelijke stallingen, etc.

4. Implementatie

Voor het informeren en enthousiasmeren van jouw collega’s tekent B2Bike graag present op het bedrijf. Met een presentatie of een kick-off infosessie geven we alle ins-en-outs van het fietsplan. Via onze beveiligde online tools is elke stap eenvoudig te consulteren en in realtime op te volgen.

Wil jij ook een fitter en energieker team? Wil je ruimte en energie besparen? Wil je je voetafdruk verkleinen? En dat alles geholpen met straffe fiscale voordelen? Ga dan voor een fietsplan op maat.

De voordelen

Waar wacht je nog op?
De voordelen voor uw organisatie
Een mooi extra voordeel voor werknemers, en een fitter en productiever team
Betere bereikbaarheid van uw organisatie, plaatsbesparing op uw parking
Positieve MVO impact en een groener en vriendelijker imago
Transparante tarieven zonder verrassingen
Kers op de taart: een uitzonderlijk gunstig fiscaal regime
De voordelen als werknemer
Fietsen is goed voor de gezondheid
Het is een interessante vorm van alternatieve verloning
Een fiets volgens jouw wensen en noden, zonder te hard naar het budget te moeten kijken
Dankzij de onderhoudsformules en pechhulp rij je zorgenvrij
Meer tijd om te genieten

Op zoek naar meer informatie?

Nog onduidelijkheden wat een fietsplan voor jou kan betekenen? Wij vertellen je graag meer over wat de voordelen zijn.